WordPress database error: [Duplicate entry 'Rupià, Girona, España' for key 'PRIMARY']
INSERT INTO wordpress25717_wp_toolset_maps_address_cache ( `address_passed`, `address`, `point` ) VALUES ( 'Rupià, Girona, España', 'Rupià, Girona, Spain', ST_PointFromText('POINT(3.012567 42.014034)') )

BAIX EMPORDÀ, RUPIÀ, MASIA

Back

Sale – 2,950,000€ / Rupià

10 bedrooms, 7 bathrooms and pool

Dimensions: 800m2   Plot: 6800m2

Characteristics

        – Heating    – Garden         – Parking     – Pool     – Chimney

Description

Una de les millors propietats en venda del Baix Empordà. Per complir amb diversos requisits, com per exemple; per alçar-se en un turó, cosa que fa que puguem gaudir de les millors vistes de tot l´Empordà, a més per ser una de les masies catalanes millor restaurades de la zona, una de les més lluminoses, espaioses i luxoses. La finca té diverses construccions. Masia principal, casa de convidats i casa de guardes totes aquestes sumen 800m² construïts. La masia principal compta amb 4 grans dormitoris dobles entre ells la suite principal amb bany, vestidor i sortida a la seva pròpia terrassa, gran saló menjador de 120m², cuina – office, sala de lectura, sala de TV, lavabo de cortesia i bugaderia. Casa de convidats, amb 4 dormitoris dobles i 2 banys. Casa de guardes amb 2 dormitoris dobles, cuina, saló menjador i bany.
Destaquem: excel•lent restauració amb els millors materials, cuidat jardí de 6.800m² on hi ha la piscina, la zona d´aparcament amb capacitat per a 7 cotxes, menjador d´estiu, porxo, el celler de vins de la pròpia finca i vinyes. Calefacció, sala de màquines, sala on es troben les instal•lacions per a l´elaboració del vi. Radicada en un dels pobles més ben situats del Baix Empordà
Deshacer cambios

Location

Copyright 2017 © Finques GRN – Privacy policy