BAIX EMPORÀ, GUALTA, CASA

Volver atras

Venta – 1,190,000€ / Gualta

4 dormitorios, 4 baños y piscina

Dimensiones: 300m2   Parcela: 1270m2

Características

        – Calefación    – Jardín         – Parking     – Piscina     – Chimenea

Descripción

BAIX EMPORDÀ, GUALTA, CASA

Baix Empordà, Gualta,

Excel·lent oportunitat per estrenar una exclusiva casa amb tot luxe de detalls, Meravelloses vistes i en la prestigiosa urbanització, en un dels camps de golf de referència de la Costa Brava centre. A un pas de Torroella de Montgrí i l´admirada localitat de Pals. Casa d´obra nova, que quedarà enllestida a finals de 2019. Una imponent propietat d´una sola planta amb els millors materials i prestacions. S´aixeca sobre una de les millors parcel·les del complex i gaudeix de vistes excel·lents als voltants i a les muntanyes.

En entrar trobem una porta corredissa automatitzada. Que condueix a la zona d´aparcament i accés a l´habitatge. En entrar rebedor que dóna al gran saló-menjador de generoses dimensions 60 m² d´aquest accés a sortida a un bonic porxo cobert de 25m2 que alhora ens fa d´extensió de la sala. A destacar, la cuina de 25 m² i en el seu centre on destaca, l´últim model més avançat d´un illa on podem també menjar. A continuació el bany de cortesia, i els serveis de la casa la bugaderia i la sala de màquines. Mitjançant un ampli distribuïdor s´accedeix a la zona de nit on es troben la suite principal de 42 m² amb zona de vestidors. Dues suites més de gairebé 20m2 cada m² i una altra suite de 12m2.

Destaquem: tancaments d´alumini lacat amb trencament de pont tèrmic i envidriament amb càmera amb gas i tractament solar i tèrmic Climalit, lames apilables orientables i motoritzades, el paviment de gres porcelànic d´alta qualitat, cridòria de lavabos i dutxes amb monocomandament de Roca, la casa s´escalfa amb calefacció i es refrigera per bomba de fred / calor d´aerotèrmia i equips individuals per estades (aquests estan integrats) tancament perimetral de tota la finca.

ALGUNES DE LES FOTOS DE L´ANUNCI ES TRACTEN D´RENDERS QUE S´AJUSTEN A LA REALITAT FINAL, I ALGUNES DE L´ESTAT DE CONSTRUCCIÓ ACTUAL SETMANALMENT PROPORCIONAREM NOVES FOTOGRAFIES DELS AVENÇOS DE L´ESTAT D´OBRES.

Ubicación

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privacidad