BARCELONA, EL GÒTIC

Retour

Vente – 1,125,000€ / Barcelona

2 chambres, 2 bains

Dimensions: 118m2   Intrigue: 100m2

Fonctionnalités

    – Ascenseur    – Chauffage                   

Description

VIA LAYETANA- EL GÒTIC

Exclusiu apartament en venda a l’històric edifici Noucentista Casa Felip Colldeflors, obra de l’arquitecte Ramon Puig Giralt. L’edifici data de 1934, compta amb 5 altures, planta baixa i soterrani i, actualment, ha estat rehabilitat íntegrament per albergar 17 habitatges de luxe i una gran terrassa comunitària amb impressionants vistes sobre la ciutat. Finca clàssica que conserva façanes originals amb ascensor.

La majoria dels habitatges es troben en fase de rehabilitació, a excepció d’un d’ells que ja ha estat finalitzat per a la seva comercialització i mostra com pis pilot.
Aquesta exclusiva propietat, de 130 metres quadrats construïts, està ubicada a la segona planta real de l’edifici i es distribueix en:

-Gran saló menjador cantoner amb grans finestrals a al carrer Manresa i carrer de la
Nau
-Cuina oberta completament equipada
-2 Dormitoris suite, amb bany i armaris per vestidor, i finestrals exteriors
-1 Dormitori individual amb finestrals exteriors
-1 Bany complet amb dutxa
Armari safareig independent

Destaquem l’excel·lent qualitat dels acabats: fusteries interiors lacades, tancaments de pi Flandes i vidre de cambra amb reducció acústica, parquet encolat de fusta natural i acabat rústic, aixetes Vaia, sanitaris Flaminia, mobiliari de cuina lacat i fusta natural, electrodomèstics Wolf i Subzero, sistema de climatització Panassonic, caldera de gas, control domòtic, i ruixadors ocults contra incendis.

També disponibles altres 16 habitatges en fase de rehabilitació des de 85 metres quadrats i fins a 130 amb diferents orientacions segons portes. Més informació a Finques GRN by Samons.

CONSULTI A LA NOSTRA PÀGINA WEB www.finquesgrn.com TOTA L’OFERTA DE PISOS DISPONIBLES A BARCELONA CAPITAL.

Emplacement

Copyright 2017 © Finques GRN – Polítique de confidentialité