BAIX E MPORDÀ, MASOS DE PALS, MASÍA

Tornar enrere

Venda – 2,150,000€ / Pals

9 dormitoris, 7 banys i piscina

Dimensions: 780m2   Parcel·la: 2000m2

Carecterístiques

            – Jardí         – Parking     – Piscina     – Xemeneia

Descripció

BAIX EMPORDÀ, MASOS DE PALS, MASÍA
Baix Empordà, Masos de Pals

CONJUNT de construccions dins del mateix àmbit amb un gran potencial, en zona urbana residencial amb tots el serveis.
Amb un total de 1.200 m2 construïts i 7.700 m2 de jardins, amb possibilitat de noves construccions.

MAS 1: Amb una superfície construïda de 780 m2 sobre una parcel·la de 1.800 m2, amb torre de vigilància -monument- del segle XIV. DISTRIBUÏT, en dos habitatges (el principal i el de masoveria) i grans espais per restaurar per tal d’ampliar la capacitat de les zones de nit.
Actualment l’habitatge principal té un gran saló – menjador – cuina, amb arcades de rajol massís, amb accés a acollidor i privat patí interior. Quatre dormitoris dobles, dos banys complets i zona de servei amb sortides a diferents espais enjardinats.

Destaquem: Perímetre totalment tancat i circumdant de vials asfaltats. Màxima privacitat. Calefacció per terra radiant i llar de foc central.

MAS 2: Parcel·la de 2.600 m2 amb una superfície construïda de 370 m2,en planta baixa i planta pis que es distribueixen en; gran estada – menjador amb arcada de rajol massís, aquesta amb importants finestrals que donen accés a jardí i piscina -amb zona de vestidor, dutxa i equip depurador-. Cuina office, sis dormitoris (quatre d’ells en suite, dos individuals i zona de planxa), un bany de cortesia i zona de servei.

Destaquem: Possibilitat de construcció independent. Perímetre totalment tancat i circumdant de vials asfaltats. Màxima privacitat. Calefacció.

PARCEL·LA EDIFICABLE: Amb la possibilitat de construir quatre habitatges amb piscina.

Destaquem: Perímetre totalment tancat i circumdant de vials asfaltats. Màxima privacitat.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa