BAIX EMPORDÀ, CRUÏLLES, MASIA

Tornar enrere

Venda – 1,700,000€ / Cruilles

6 dormitoris, 6 banys

Dimensions: 954m2   Parcela: 149938m2

Carecterístiques

            – Jardí         – Parking         – Xemeneia

Descripció

BAIX EMPORDÀ, CRUÏLLES, MASIA

 

Baix Empordà, Cruïlles,

 

Situada al Baix Empordà, sobre un petit puig, es troba aquest mas de pedra amb estampa de l’època, arquitectònicament molt ben resolta de 442 m2 i 15 Ha de terreny(149.938 m2). L’interior és acollidor, amb estances antigues i una distribució en tres nivells. A totes les plantes sostres de fusta i bigues. La casa té quatre xemeneies.

 

Al primer nivell que té obertura directa amb gran portal al jardí es troba un gran saló amb un arc que divideix dos espais, una bodega i habitació amb la caldera de gasoil. Amb una escala de fusta s’accedeix al segon nivell.

 

El segon nivell, que considerem la planta baixa,  compta amb rebedor, escala que arrenca al pis superior, a mà esquerra saló amb volta catalana, a mà dreta, despatx amb volta catalana, gran menjador que comunica amb cuina, rebost, habitació amb rentadores i habitació i bany de servei. Hi ha una altra sala gran amb bany de cortesia.

En la planta superior, arribada d’escala a gran distribuïdor, saló de billar i jocs, dues suites, una d’elles amb sortida a terrassa, quatre dormitoris dobles i dos banys.

Davant de la masia trobem una construcció d’uns 115 m2 per a masoveria i garatge. A sota de la casa dels masovers, espai amb arcs i zona de rentadora. Compta també amb zona d’aparcament.

La propietat té també altres edificacions (gosseres, porxo per cavalls, porqueres i galliners).

La totalitat de construcció són 954 m2.

Exteriors: Bassa descoberta d’un milió de litres per regar i piscina.

Cal destacar l’entorn de vistes úniques a la natura i bellesa de les Gavarres, farcit de flora mediterrània i espectaculars arbres.

 

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa