BAIX EMPORDÀ, FONOLLERES, MASIA

Tornar enrere

Venda – 1,690,000€ / Fonolleres

5 dormitoris, 6 banys i piscina

Dimensions: 950m2   Parcela: 25000m2

Carecterístiques

        – Calefacció    – Jardí         – Parking     – Piscina     – Xemeneia

Descripció

Baix Empordà, Fonolleres,

Al bell mig del Baix Empordà. Gran casa del s. XVI, a escassos cinquanta metres de l’església gòtica de Sant Cristòfol; en un poblet de 60 habitants a l’esquerra del riu Daró, a on es troba pau i tranquil·litat. La construcció amb finestres gòtiques, ha estat totalment reformada. És de dues plantes i un total de 784 m², a més d’un edifici auxiliar independent de 166 m². Radica al centre del nucli urbà, per on té l’accés al jardí, quedant endinsada uns setanta metres l’edificació, a quatre vents. La finca té un terreny pla de 25.000 m², i vistes al Montgrí i a l’Estartit, en dies clars, en la llunyejada, es veu la ratlla blaveta del mar.

La casa és d’un disseny magnífic i ben encertat. En planta baixa un rebedor de bona grandària amb un lavabo de cortesia i un guarda roba, segueix un gran saló amb sortida a porxo i piscina, tocant a aquesta una espaiosa cuina. Des de la cuina s’accedeix a la zona de servei i garatge. En aquesta planta també hi ha un despatx amb llar de foc.

El mas es de tres cossos, a la planta de dalt, en el cos central està la clàssica sala gran-distribuïdor de festes, típic de l’Empordà, i des d’aquest distribueix als cossos de la dreta i a l’esquerra de l’edifici, a on hi ha cinc suites amb bany; tres tenen sortida a terrassa individualitzada amb boniques vistes a la natura.

ES DESTACA: La casa principal calefacta tota ells per terra radiant; finestres de qualitat alta amb doble vidre i persianes. En l’acurada restauració es van emprar els millors materials del mercat. Al jardí hi ha un pou que compta amb sistema per reg automàtic per aspersió. En el disseny d’interiorisme es varen respectar les referències constructives antigues d’origen, barrejades amb el confort i estils actuals, assolint-se un resultat final encertadíssim.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa