- FinquesGrn - https://finquesgrn.com -

BAIX EMPORDÀ, FONTETA, CASA

BAIX EMPORDÀ, FONTETA,
Excel·lent casa de pedra totalment reformada, amb jardí privat de 400m2. Ofereix un aspecte discret i tradicional per fora, però els interiors són de gran qualitat amb un impecable estil rústic. Es troba en un carrer tranquil, a prop de el casc antic d’un petit poble interior, al Baix Empordà a escassos quilòmetres de la Bisbal d’Empordà.

La finca compta amb 2 entrades independents: 1 per als vianants amb accés directe al rebedor i una altra amb accés directe a jardí.
Disposa d’un total de 4 dormitoris i 3 banys. Ampli menjador amb accés a una agradable sala d’estar amb sostres alts, molt lluminoses i una acollidora llar de foc, una bonica cuina-menjador d’estil rústic des d’aquestes dues estades accés i vistes al jardí del darrere on hi ha 2 porxos d’estiu un serveix de menjador i un altre es troba a la zona de la piscina.
La piscina és de recent construcció, d’aigua salada, a més s’ha integrat amb el jardí amb un bonic porxo on hi ha una construcció que actualment s’utilitza com a office molt ideal per crear una zona de vestidors. La casa està equipada amb calefacció central, i subministraments d’aigua i electricitat.

Destaquem: Hi ha la possibilitat d’ampliar la finca, al segon pis on actualment hi ha la suite principal afegint a aquesta 50m2 mes o bé donar-li un altre fi. 265m2 de vivenda, construccions annexes, descalcificador d’aigua, calefacció, pou d’aigua, vidres d’alta seguretat a la part posterior on hi ha accés a jardí (cuina i saló), ideal tant com per a primera o bé segona residència.