BAIX EMPORDÀ, LA BISBAL D’EMPORDÀ, CASA

Tornar enrere

Venda – 220,000€ / La Bisbal d'Empordà

4 dormitoris, 2 banys

Dimensions: 216m2   Parcel·la: m2

Carecterístiques

        – Calefacció                   

Descripció

BAIX EMPORDÀ, LA BISBAL D’EMPORDÀ, CASA

Baix Empordà, La Bisbal d’Empordà.

Dos habitatges independents sense divisió horitzontal situats al bell mig de la població, amb un total de 216 m2, 90 m2 habitatge 1 en primer nivell, 55 m2 habitatge 2 en segon nivell.
Els habitatges es troben en estat original, habitables, a falta d’actualització principalment de banys i cuina, així com de pintura i algun tancament.

Habitatge 1, en planta primera, sense ascensor:

Pis de 90 m2 aproximadament, distribuït en: sala d’estar-menjador, cuina independent amb passaplats al menjador i sortida a rentador, dos dormitoris dobles interiors, un dormitori doble amb sortida a balcó i bany complet.

Habitatge 2, en planta segona, sense ascensor:

Pis tipus loft de 55 m2 aproximadament distribuït en: àmplia sala d’estar – menjador, cuina independent, un dormitori doble amb sortida a balcó i bany complet.

La finca té dues terrasses, una amb sol de matí i l’altre de tarda, a totes dues s’hi accedeix per escala principal de la finca. Ambdues terrasses disposen de part a sopluig per utilitzar com a rentador. Cada terrassa es troba situada sobre cadascun dels habitatges, fet que possibilita imputar una terrassa a cada pis, construint una escala directa des de cada habitatge a la terrassa.

Destaquem: Immillorable situació dins la població.
Molt bona oportunitat per a inversió, ja que els habitatges estan separats i amb petita actualització es poden comercialitzar al mercat d’arrendament.
Instal·lació de calefacció per gas ciutat. Part dels tancaments d’alumini amb doble vidre.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa