BAIX EMPORDÀ, LLOFRIU, FINCA

Tornar enrere

Venda – 2,000,000€ / Llofriu

8 dormitoris, 7 banys i piscina

Dimensions: 4074m2   Parcel·la: 14000m2

Carecterístiques

            – Jardí     – Moblat         – Piscina     – Xemeneia

Descripció

BAIX EMPORDÀ, LLOFRIU, FINCA
Baix Empordà, Llofriu, Finca

Gran masia catalana que data del segle XVII, de 4.047 m2 construïts entre l’edifici principal i tots els seus annexos, situat a una de les zones més valorades del Baix Empordà, a escassos quilòmetres de les millors platges de la Costa Brava centre.

La casa principal, completament reformada, cuidant els detalls procurant la màxima confortabilitat, alhora que s’ha respectat la seva arquitectura centenària amb parets de pedra, sostres de volta, terres de terracota i bigues de fusta. Se li han fet dues ampliacions a cada costat de la casa per ubicar la cuina office, el saló i alguns dormitoris en total hi ha 5 grans dormitoris (es poden adaptar perfectament més habitacions o suites pels voluminosos salons que hi ha disponibles, cal destacar els seus grans finestrals a les zones nobles.

La casa de convidats, a pocs metres de distància, es compon de saló-menjador amb cuina oberta i un dormitori amb el seu propi saló de TV, zona de gimnàs i segon dormitori doble i bany. Disposa de total independència de la casa principal.

A la part més baixa de la finca, amb diverses terrasses enjardinades i cobertes de plantes autòctones, trobem la piscina de 17 metres de longitud i una zona de porxo amb vistes panoràmiques a l’entorn.

Trobem a la finca altres annexos compostos per naus (actualment en ús com a magatzem i oficines) amb una extensió de terreny davant d’uns 6.000 metres que es troba actualment amb horts de cultiu.

Exteriors: La finca disposa íntegrament d’una extensió aproximada de 1,4 hectàrees de terreny.

Destaquem:
Situada a prop del centre de la població amb absoluta privadesa.
Grans magatzems diàfans, molt interessant per les seves possibilitats en diferents usos. Zona molt demandada i de bon veïnatge

A prop de les millors platges de la Costa Brava i dels accessos a l’autopista. Gran oferta gastronòmica i de lleure a la regió.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa