BAIX EMPORDÀ, MONT-RAS, MASIA

Tornar enrere

Venda – 790,000€ / Mont-Ras

4 dormitoris, 3 banys

Dimensions: 364m2   Parcela: 4700m2

Carecterístiques

        – Calefacció    – Jardí         – Parking         – Xemeneia

Descripció

Baix Empordà, Mont-Ras;

Propietat en venda a la coneguda localitat de Mont-Ras, amb gran potencial per donar-li diferents finalitats, ja que disposa d’una grandària i ubicació adequades, que la fan ideal com per a un potencial negoci del sector de l’hostaleria o bé per habitatge habitual i / o segona residència per tenir al seu abastir tots els Serveis i estar a escassos quilòmetres de les localitats costaneres.

La masia va ser reformada fa 30 anys i s’ha mantingut en bon estat de conservació i habitabilitat. La superfície de la casa és de 364 m² i l’envolta un terreny de 4700 m² majorment enjardinat i amb arbres fruiters. També disposa de pou d’aigua en funcionament.
Té un ampli rebedor que dóna accés a la planta primera, una gran sala-menjador i cuina office i un bany. A la planta primera hi trobem un distribuïdor, dues habitacions dobles, una habitació individual i una suite i un bany complet amb dutxa.
Zona d’aparcament exterior i una plaça interior, sala de màquines, rebost i una singular i destacable torre practicable fins a la última planta amb vistes a 360 ° sobre la zona del Baix Empordà.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa