BAIX EMPORDÀ, MASÍA

Tornar enrere

Venda – 3,500,000€ / Forallac

8 dormitoris, 8 banys i piscina

Dimensions: 1200m2   Parcel·la: 300000m2

Carecterístiques

– Aire condicionat    – Ascensor    – Calefacció    – Jardí         – Parking     – Piscina     – Xemeneia

Descripció

BAIX EMPORDÀ, FORALLAC, MASIA

Aquesta propietat històrica amb 30 hectàrees de terreny privat i 1.200 m² construïts aproximadament és una de les finques rústiques més destacables del Baix Empordà.

Amb una gran masia que data del segle XVIII.
Està envoltada de jardins que sumen una hectàrea, on hi ha diversos espais pensats per a l’oci dins de la mateixa finca, espais annexos amb menjadors amb forn de llenya i barbacoa, zones de vestuari amb banys i sauna, porxos coberts i descoberts, piscina, hort, fruiters 1 hectàrea d’oliveres. També disposa de 8 hectàrees de terreny de cultiu i 20 hectàrees de boscos privats.

La casa ofereix espais amplis, va ser restaurada en els anys 80, utilitzant materials autèntics d’origen local i de la millor qualitat existent en aquell moment. Destaca especialment un gran saló a doble altura, celler original amb menjador, biblioteca i diversos espais addicionals, 8 dormitoris, 8 banys, lavabo, i habitatge independent pel servei.

Una propietat perfecta per a una família que vulgui viure en un dels millors entorns rurals de tot Catalunya.

Característiques destacables de la propietat: zona d´estables, bugaderia, garatge, magatzem amb tota la maquinària agrícola i de jardineria, gran zona d’aparcament, ascensor, 4 pous amb gran cabal, plaques solars, generador i dipòsits d´aigua.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa