BAIX EMPORDÀ, MASÍA

Tornar enrere

Venda – 3,500,000€ / Forallac

8 dormitoris, 8 banys i piscina

Dimensions: 1200m2   Parcel·la: 300000m2

Carecterístiques

– Aire condicionat    – Ascensor    – Calefacció    – Jardí         – Parking     – Piscina     – Xemeneia

Descripció

Baix Empordà,

Aquesta propietat històrica amb 30 hectàrees de terreny privat i 1.200 m², és una de les finques rurals més destacables del Baix Empordà.

Disposa d’una gran masia que data del segle XVIII. Reformada pels propietaris actuals, procés de tal envergadura que va tenir una durada de 4 anys. Està envoltada de jardins que sumen una hectàrea, on hi ha diversos espais pensats per a l’oci dins de la propietat, espais annexos amb menjadors condicionats amb forn de llenya i barbacoa, zones de vestuari amb banys i sauna, porxos coberts i descoberts, piscina, hort, fruiters 1 hectàrea d’oliveres. També hi ha 8 hectàrees de terreny de cultiu i 20 hectàrees de boscos privats.

La casa ofereix espais amplis, va ser restaurada en els anys 80, usant materials originals autèntics d’origen local i de la millor qualitat existent en el moment. Destaca especialment un gran saló a doble altura, celler original amb menjador, biblioteca i diversos espais addicionals, 8 dormitoris, 8 banys, lavabo i també habitatge independent per al servei.

Una propietat perfecta per a una família que vulgui viure en un dels millors entorns rurals de tot Catalunya.

Característiques destacables de la propietat: zona d’estables, bugaderia, garatge, magatzem on s’alberga tota la maquinària agrícola i de jardineria, gran zona d’aparcament, ascensor, 4 pous amb gran cabal, plaques solars, generador i dipòsits d’aigua.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa