BAIX EMPORDÀ, VULPELLAC, CASA

Tornar enrere

Venda – 590,000€ / Vulpellac

4 dormitoris, 1 bany

Dimensions: 234m2   Parcela: 836m2

Carecterístiques

        – Calefacció    – Jardí                 – Xemeneia

Descripció

Baix Empordà, Vulpellac,

Gran casa amb vistes panoràmiques de 160 graus, a Vulpellac, Baix Empordà, Girona, a l’eixample privilegiat de la població (Afronta amb el terme municipal de la Bisbal d’Empordà.)
Es tracta d’un edifici dels anys 1970, de tres plantes de qualitat i disseny superior, amb llum natural en totes les estances de la casa. El terreny té mil vuit-cents trenta-sis metres quadrats enjardinats –la normativa del sector permet construir un altre casa de quatre-cents metres quadrats–:
En planta baixa garatge de 47 m2. La primera planta on té l’entrada a l’habitatge té 234 m2: distribuïts en saló menjador, sala d’estar, amplia cuina amb sortida al jardí, quatre dormitoris dobles amb armaris encastats amb els plafons pintats a l’oli amb suaus motius florals, bany complet, dos lavabos i estança de planxa i àmplia terrassa per estendre. A la segona planta, s’arriba per escala interior, i ha un estudi de 36 m2 i des de aquest se surt a una gran terrassa amb vistes.

Destaquem: Calefacció amb radiadors, gas ciutat, aigua i electricitat de la xarxa, bon senyal d’internet, veïnatge de qualitat.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa