BAIX EMPORDÀ, PALAU-SATOR, CASA DE DISSENY

Tornar enrere

Venda – 950,000€ / Palau-Sator

4 dormitoris, 4 banys

Dimensions: 325m2   Parcela: 15m2

Carecterístiques

– Aire condicionat    – Ascensor    – Calefacció    – Jardí     – Moblat             – Xemeneia

Descripció

Enmig del casc antic del poble, i davant de la coneguda Torre de les Hores. El seu any de construcció data de 1838, i la seva distribució és la següent:

En planta baixa aquesta casa en venda disposes de dues entrades, una des de la Plaça de la Mota i l’altra pel carrer del Migdia. Entres directament i trobes una sala amb volta catalana que acull l’escala i l’ascensor que recorre totes les plantes. Aquesta duplicitat d’entrades permet redistribuir la sala oberta a la plaça, en una habitació doble addicional. Al fons, hi ha una altra sala prevista com habitació de servei, un bany complet, i al final de tot, el garatge per a un vehicle, al qual també accedeixes pel carrer Migdia.

A la planta primera trobes un ampli distribuïdor on arriba l’ascensor, que d’una banda dóna a dos habitacions dobles amb balcons a la plaça i bany complet, i per l’altre a la suite principal coberta amb volta catalana original. Aquesta suite incorpora un vestidor, zona d’estudi i bany complet.

Pujant per l’escala interior, arribes a la planta segona, la planta de dia, on un espai diàfan inclou el menjador, la sala d’estar amb llar de foc i la cuina-office, que s’obre a través d’uns grans finestrals al pati -terrassa , que al seu torn disposa de menjador d’estiu i barbacoa. Completa el programa d’aquesta planta, un lavabo situat al costat de l’ascensor.

En una cantonada de l’acollidora sala d’estar, on destaquen els magnífics sostres de bigues de fusta i maó i unes finestres amb arc de mig punt, una escala de cargol et condueix a un altell obert a la sala amb impressionants vistes i llum, ideal per albergar un estudi.

L’habitatge està projectada seguint diversos criteris de sostenibilitat com són les seves cobertes i sòls aïllats tèrmicament, les finestres i balconeres noves amb trencament de pont tèrmic i doble vidre baix emissiu, una instal·lació de plaques solars per a la contribució d’aigua calenta, i il·luminació amb tecnologia led.

Aquesta impressionant i singular casa en venda, disposa d’un total de 327 m2 construïts i més un pati-terrassa de 25 m2

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa