BAIX EMPORDÀ, ALBONS, CASA RÚSTICA

Tornar enrere

Venda – 490,000€ / Albons

3 dormitoris, 3 banys

Dimensions: 164m2   Parcela: m2

Carecterístiques

– Aire condicionat        – Calefacció        – Moblat             – Xemeneia

Descripció

construïda el 1887, situada al carrer Olivera 3B, i actualment en procés de rehabilitació. Té la següent distribució:

Accedeixes a l’habitatge per la planta baixa on trobes una sala que fa d’entrada-distribuïdor, i des d’on entres a la suite principal -sota una volta catalana, amb bany i vestidor-, ia dos habitacions dobles i un bany que completen el programa d’aquesta planta. Des de la zona d’entrada i mitjançant una escala interior, accedeixes a la planta primera.

Pujant per l’escala arribes a la sala d’estar oberta a la terrassa, amb una xemeneia de ferro suspesa i amb zona de menjador, ia l’altre costat de l’escala – a un nivell superior-, la cuina. En aquesta planta destaquen a més de les parets de pedra, els magnífics sostres amb bigues de fusta i maó recuperats, i una gran arcada que separa els dos espais oberts, la sala d’estar-menjador, i l’espaiosa cuina-office. Dos grans finestrals obren la sala d’estar a un porxo que dóna al Carrer Olivera. Darrere de la cuina, un bany de cortesia i el safareig completen els serveis de la planta.

Aquesta propietat en venda està projectada seguint criteris de sostenibilitat, que per a nosaltres són indispensables. Les cobertes i els sòls aïllats tèrmicament, les finestres i balconeres noves incorporen trencament de pont tèrmic i doble vidre baix emissiu, i disposa també d’instal·lació de plaques solars per a la contribució d’aigua calenta, i d’il·luminació amb tecnologia Led.

La casa té 164 m2 construïts i més, al Carrer Olivera, al costat d’ella, disposes d’accés a un garatge privat de 20 m2 per a un vehicle.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa