BAIX EMPORDÀ, TORRENT, MASIA

Tornar enrere

Venda – 2,600,000€ / Sant Feliu de Boada

6 dormitoris, 5 banys

Dimensions: 1.100m2   Parcela: 84000m2

Carecterístiques

– Aire condicionat        – Calefacció    – Jardí         – Parking         – Xemeneia

Descripció

Una oportunitat per adquirir una de les millors propietats de tota la comarca. Situada al cor de Torrent, sobre un terreny de 84.000m2 s’aixeca aquesta bella masia, totalment reformada i convertida en una casa familiar d’allò més confortable. Gaudeix de 360º de vistes increïbles als seus propis camps de conreu, al poble de Pals, Torrent, al Massís del Montgrí, fins i tot als Pirienos. Compta amb 1.100m2 construïts (500 m2 de masia reformada i 600m2 d’annexos.)
Destaquem: situada en una zona privilegiada, a pocs minuts dels pobles més bonics de la zona, entre ells Peratallada, Begur, Pals i el poble on es troba Torrent. Gaudeix d’uns immillorables accessos i està ben connectada amb les millors platges de la zona.
Terrenys de regadiu que circumden tota la propietat, actualment cultivats per agricultors de la zona. 4 pous d’aigua amb cabal suficient per al reg dels camps i el jardí. Alhora compta amb aigua corrent del poble i també està connectada al subministrament elèctric.
Consta de: 6 habitacions (possibilitat de fer mes), diversos salons, cuina-office, 5 banys. Porxo, terrassa i garatge per a 3 cotxes.
És molt interessant, tant per a ser habitatge habitual com per a segona residència. Finca ideal per a amants dels cavalls, ja que compleix amb tots els requisits per al benestar d’aquests.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa