ALT EMPORDÀ, LLADÓ, MASIA

Tornar enrere

Venda – 890,000€ / Lladó

5 dormitoris, 3 banys i piscina

Dimensions: 490m2   Parcela: 10.000m2

Carecterístiques

            – Jardí         – Parking     – Piscina     – Xemeneia

Descripció

Aquesta encantadora, singular i a la vegada acollidora masia que data del segle XVI de construcció totalment de pedra, reformada mantenint la seva essència original, sense desvirtuar-la en el més mínim, conservant la seva distribució, així com les voltes de la planta baixa, i les bigues (15) i cairats (150) de roure, que formen els sostres dels segon i tercer pisos, així com d’altres materials nobles i antics que s`hi han rehabilitat i incorporant. Tota la fusteria de portes i finestres es de roure.

La masia està ubicada en un paratge aïllat i voltada per boscos de pins, alzines, i de camps de cultiu per l’altre banda. La tranquillitat i aïllament es absoluta. Està situada a les afores de la població de Lladó, i a la que se accedeix per la carretera de la coneguda Mare de Deu del Mont (Km 2,5)

La superfície de l’habitatge és de 490 m2, tenint demés tres terrasses exteriors i un garatge. Hi ha la possibilitat de independitzar una area de la vivenda amb una entrada independent.

A la planta inferior trobem la sala d’estar amb gran llar de foc, menjador- cuina incorporats amb sortida directa al jardí, bany de cortesia, compartiment per els electrodomèstics i un celler de immillorables condicions de temperatura.

En planta segona trobem un ampli saló distribuïdor, junt a quatre habitacions; una de las quals, doble, apart de tenir bany complert propi, es comunica amb el factible despatx-biblioteca, que té un altre gran llar de foc; dues de les altres habitacions, una doble i l’altre triple, comparteixen un bany complert, i la quarta de grans dimensions té un quart de bany amb dutxa (aquesta es la que amb el seu corresponent espai inferior, pot convertir-se en un habitacle independent).

A l´’ultima planta trobem una habitació doble amb unes bones vistes, i a la que s’accedeix per una escala de fusta.

En el jardí de una superfície de 7.450 m2, s’hi troben arbres fruiters de diverses varietats. Hi ha una bassa amb nenúfars així com està emplaçada la piscina de 12,5 x 6,0 m amb el sistema de salinització juntament amb una construcció per emmagatzemament de les eines de jardí.

La calefacció central es mitjançant sistema de gasoil, a mès que la casa està aïllada per doble sostre.
L’abastiment de aigua es de origen de sistema públic, malgrat que existeix un pou de tub que proporciona un 35% del consum.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa