VÍA LAYETANA- EL GÒTIC

Tornar enrere

Venda – 950,000€ / Barcelona

2 dormitoris, 2 banys

Dimensions: 88m2   Parcel·la: m2

Carecterístiques

– Aire condicionat    – Ascensor    – Calefacció                   

Descripció

Exclusiu apartament en venda a l’històric edifici Noucentista Casa Felip Colldeflors obra de l’arquitecte Ramon Puig Giralt. L’edifici data de 1934, compta amb 5 alçades, planta baixa i soterrani i actualment ha estat rehabilitat íntegrament per albergar 17 habitatges de luxe i una gran terrassa comunitària amb impressionants vistes sobre la ciutat. Finca clàssica que conserva façanes originals amb ascensor.

La majoria dels habitatges es troben en fase de rehabilitació, a excepció d’una d’elles que ja ha estat finalitzada per a la seva comercialització i mostra com pis pilot.
Aquesta exclusiva propietat, de 88 metres quadrats construïts, està ubicada a la segona planta real de l’edifici i es distribueix en:

-Gran saló menjador cuina de 39 metres quadrats, cantoner amb grans finestrals a al carrer Manresa i carrer de la
Nau
-Cuina oberta completament equipada
-2 Dormitoris suite, amb bany i armaris per vestidor, i finestrals exteriors
– Armari safareig independent

Destaquem l’excel·lent qualitat dels acabats: fusteries interiors lacades, tancaments de pi Flandes i vidre de cambra amb reducció acústica, parquet encolat de fusta natural i acabat rústic, aixetes Vaia, sanitaris Flaminia, mobiliari de cuina lacat i fusta natural, electrodomèstics Wolf i Subzero, sistema de climatització Panassonic, caldera de gas, control domòtic, i ruixadors ocults contra incendis.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa