Els volem ajudar a vendre la seva propietat


L’ASSESSOREM EN TOT EL PROCÉS DE VENTA

A Finques GRN Samons tenim amb una llarga tradició en el sector, on hi som presents des de l’any 1975.

En l’actualitat, l’assessorament immobiliari a l’àrea de Girona està a càrrec de Mariana Samons i d’Àgata Samons a l’àrea de Barcelona.

Li podem garantir professionalitat, implicació i acompanyament de forma personalitzada durant tot el procés de venda de la seva propietat.

A càrrec d’Anna-Paula Samons (llicenciada en dret), planifiquem totes les operacions que comporten una venda: regularitzacions del Cadastre, registre de la propietat, càrregues prescrites, manca de declaració d’obra nova antiga, orientació econòmica-fiscal, plusvàlua i tot allò que es derivi de la transacció.

Fem publicitat als portals web més consultats a nivell nacional, així com la incursió en portals internacionals de repercussió.

Mantenim presència a les xarxes socials de manera constant i actualitzada, newsletter a potencials clients, filtre de visites, aliances col·laboratives amb altres agències, i sempre amb un tracte proper, perquè Finques GRN Samons no deixa de ser una empresa familiar, que comprèn les seves necessitats i l’important que resulta per a vostè la venda de la seva propietat.

Centrarem els nostres esforços per trobar-li un interessat en el més breu espai de temps.

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa