Nosaltres

Júlia Vargas Duran – administracio@finquesgrn.com

Soc la incorporació més recent de l’equip, les meves tasques principals són tota la part de facturació i comptabilitat, així com el servei prevenda amb el client, en aquest, la meva principal tasca és mantenir-lo informat mensualment, a través de l’enviament d’estadístiques que reflecteixin els resultats de les accions publicitàries, acompanyades d’una trucada per exposar els resultats i recollir les inquietuds que puguin sorgir, o les noves accions que es duran a terme.
Soc treballadora i decidida, m’agrada molt el tracte amb la gent i si tenim la seva casa per vendre, segurament ens coneixerem.


Irene Lorenzo Carmona – info@finquesgrn.com

Gestiono tota la part publicitària de FINQUES GRN SAMONS anunciant les finques als portals immobiliaris i actualitzant-les de manera constant, promociono la comunicació a les xarxes socials, realitzo els textos publicitaris, edito les fotografies i emmagatzemo la informació de cada immoble a les nostres bases de dades.
Quan ens truquin seré la primera persona que els atendrà!
Sóc constant i meticulosa procurant sempre que cada anunci s’adeqüi a la realitat de cada finca.


Laia Jimenez Pons – laiajimenez@finquesgrn.com

Sóc la Laia i tinc una àmplia experiència en el sector immobiliari. Sóc agent al Baix Empordà i el Gironès i estic especialitzada en Cruïlles, Monells, Sant Sadurní i Madremanya. L’atendré sempre amb il·lusió i l’ajudaré fins que trobem el que està cercant.
Si em confia la venda del seu immoble li gestionaré de la manera més professional possible i el faré sentir en família.


Maria Pertusa Cals – mariapc@finquesgrn.com

Sóc comercial del Baix i Alt Empordà, i l’ajudaré de la manera més professional a cercar l’immoble que necessiti. Puc portar-li també la venda de la seva finca sempre amb la major dedicació.
Soc empàtica i entenc les necessitats dels meus clients, sense que se sentin compromesos, amb la màxima honestedat i amb total confidencialitat.


Àgata Samons Homar – agatasamons@finquesgrn.com

Agent immobiliari (AICAT) –  Interiorista graduada per Escola Universitaria Elisava (1994). Sóc responsable de l’àrea inmobiliaria del Barcelonès des de 2009, desenvolupant tasques de cerca d’immobles, comercialització, transaccions, i rehabilitacions a mida de les necessitats dels nostres clients.


Mariana Samons Martinez – info@finquesgrn.com

He nascut entre finques, i porto tota la vida dedicada a la immobiliària que és el que més m’apassiona. Em dedico exclusivament a la captació d’immobles a tota l’àrea de l’Empordà, a la costa i a l’interior. Juntament amb tot l’equip procurem oferir-li el servei immobiliari més professional i modern de la zona de l’Empordà. El nostre seguiment constant i els esforços publicitaris que realitzem, seran la més eficaç ajuda per tal que pugui vendre la seva finca en el menor temps possible.


Paula Samons Martínez – paulasamons@finquesgrn.com

Sóc llicenciada en Dret, tinc un màster en advocacia, estic col·legiada al col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària (API) i estic Registrada com Agent Immobiliari Aicat de la Generalitat de Catalunya.
Com a Administradora de l’empresa exerceixo les tasques de coordinadora de l’equip a Finques GRN SAMONS, fundada pel meu pare fa més de 45 anys.
La meva principal intenció és que el nostre equip estigui ben format i que tingui una constant evolució professional adaptant-se continuament a les mutacions del mercat i dels temps.
Procuro en totes les nostres gestions que arribem a tots els clients per tal que reconeguin el nostre potencial i que la nostra proposta comercial els sigui d’interès.
Ens avala una llarga trajectòria marcada per la professionalitat i el tracte honest i familiar.
Ens agradaria que contemplin la possibilitat de que els acompanyem i així poder col·laborar activament amb vostès oferint-los els nostres recursos per agilitzar la recerca o la venda d’un immoble.


Francesc d’Assís Samons i Garcia – francescsamons@finquesgrn.com

Sóc el Gerent de Finques GRN Samons, tinc una dilatada experiencia de més de 50 anys en el sector immobiliari així com en les restauracions i construccions de casas de poble i masies.
La honestedat i la transparència en qualsevol relació comercial és la meva filosofia i la transmeto al meu equip.

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa