Especialistes en el sector immobiliari

Finques GRN Samons va néixer l’any 1975 amb la vocació d’oferir una gestió immobiliària professional i rigorosa, alhora que propera i familiar; adoptant per al seu nom les sigles GRN com a simplificació de Girona, de la mateixa manera que BCN ho esdevenen de Barcelona.

Som una Agència immobiliària inscrita al Departament d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya amb el número aicat 9564 i al Col·legi d’Agents de la Propietat, API 1039.

Benvinguts!

Finques GRN Samons és una empresa familiar fundada per Francesc Samons, que en l’actualitat continua dirigint-la juntament amb les seves filles i al llarg d’aquests anys ens hem dedicat amb tot rigor professional i il·lusió a les transaccions immobiliàries, lloguers i administració de finques de tot tipus. Som especialistes en masies i cases de poble a la província de Girona: a l’Alt i Baix Empordà, el Gironès, el Pla de l’Estany, el Ripollès, la Garrotxa i la Selva i, a Barcelona Capital.

Abans de la compravenda, assessorem i taxem els immobles.

Està pensant en vendre’s la casa?

Si està pensant en vendre o llogar la seva propietat i aquest tràmit és tant important per a vostè, perquè no ho fa amb uns bons experts immobiliaris?

Disposem d’una gran cartera de clients nacionals i internacionals a la nostra base de dades, així com un ampli desplegament publicitari i presència a les xarxes socials de més repercussió.

El nostre equip està experimentat en localitzar compradors o llogaters, filtrar les visites per evitar-li les molèsties i depurar cada finca abans de la firma de la compravenda, gestionant les situacions més habituals, tals com la conciliació de Registre i Cadastre, Cèdula d’Habitabilitat i Certificació Energètica, expedients amb els Ajuntaments, etc. per facilitar-li tots els tràmits i acompanyar-lo en cada pas del procés.

L’equip de Finques GRN Samons

Elena Juzgado Carbó – info@finquesgrn.com

M’ocupo de la part administrativa de Finques GRN Samons, des de resacció de contractes fins a la facturació.Intento realitzar la meva feina de la menra mes curosa i metòdica i l’atendré sempre amb un tracte proper i personalitzat.

Irene Lorenzo Carmona – info@finquesgrn.com

Gestiono la part publicitària de Finques GRN Samons, anunciant les finques als portals immobiliaris i actualitzant-les cada dia perquè sempre tinguin el millor posicionament. Sóc constant i meticulosa perquè els nostres anuncis s’adeqüin a la realitat de cada finca.

Laia Jimenez Pons – laiajimenez@finquesgrn.com

Sóc la Laia i tinc àmplia experiència en el sector immobiliari. Sóc agent al Baix Empordà i el Gironès i estic especialitzada en Cruïlles, Monells, Sant Sadurní i Madremanya. L’atendré sempre amb ganes i l’ajudaré fins que trobem el que està cercant.
Si em confia la venda del seu immoble li gestionaré de la manera més professional i el faré sentir en familia.

Eric Vidal Delgado – ericvidal@finquesgrn.com

Sóc comercial del Baix Empordà, i l’ajudaré de la manera més professional a cercar l’immoble que necessiti. Puc portar-li també la venda de la seva finca, sempre amb la major dedicació.
Sóc empàtic i entenc les necessitats dels meus clients, sense que se sentin compromesos, amb la màxima honestedat i amb total confidencialitat.

Noelia Duran Pedraza – noeliaduran@finquesgrn.com

Sóc comercial a la zona de l’Alt Empordà, estic familiaritzada amb aquesta comarca i puc cercar la finca que està buscant, així com ocupar-me personalment d’ajudarlo a vendre el seu immoble juntament amb tot el nostre equip, posant el seu abast tots els nostres mitjans publicitaris i humans, acompanyan-lo sempre durant tot el procés amb el tracte més familiar i proper.

Àgata Samons Homar – agatasamons@finquesgrn.com

Agent immobiliari (AICAT) –  Interiorista graduada per Escola Universitaria Elisava (1994). Sóc responsable de l’àrea inmobiliaria del Barcelonès des de 2009, desenvolupant tasques de cerca d’immobles, comercialització, transaccions, i rehabilitacions a mida de les necessitats dels nostres clients.

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa