Rehabilitació i Obres


REHABILITACIONS INTEGRALS

Som constructors i promotors amb més de 35.000 m² de sostre de nova construcció i restauració de masies, cases de pedra i cases de poble, amb una llarga trajectòria i experiència que ens avala.

Hem dissenyat, construït i restaurat edificis plurifamiliars i unifamiliars a la Bisbal d’Empordà, Cruïlles, Vulpellac, Peratallada, Rupià, Fonolleres, La Pera, Púbol, Corçà, Vilopriu, Llafranc, Begur… i hem construït naus industrials a Vulpellac, Celrà i un complex comercial a la entrada nord de la Bisbal d’Empordà.

Francesc Samons, expert coneixedor de la masia tradicional catalana i cases de l’Empordà li farà un projecte a la seva mida, gestionant la col·laboració amb tot tipus d’industrials i despatxos d’arquitectes, perquè no tingui que preocupar-se de cap dels pasos de la restauració o la construcció.

Les nostres restauracions es fan sempre respectant l’essència de cada propietat i sense desvirtuar-la, amb seguiment i assessorament durant tot el procés de construcció o rehabilitació fins el lliurament de claus. I el més important, amb un pressupost tancat per garantir la seva tranquil·litat.

No dubti en demanar un pressupost, li farem sense cap compromís per part de vostè.

Responsable de projectes i obres: Francesc Samons: francescsamons@finquesgrn.com

Vol millorar la seva cuina?


EL PODEM AJUDAR

Contactar