Finques GRN Samons


ESPECIALISTES EN EL SECTOR IMMOBILIARI

Finques GRN Samons va néixer l’any 1975 amb la vocació d’oferir una gestió immobiliària professional i rigorosa, alhora que propera i familiar, adoptant per al seu nom les sigles GRN com a simplificació de Girona, de la mateixa manera que BCN ho esdevenen de Barcelona.

Som una Agència immobiliària inscrita al Departament d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya amb el número aicat 9564 i al Col·legi d’Agents de la Propietat, API 1039.

Benvinguts!

Finques GRN Samons és una empresa familiar fundada per Francesc Samons, que en l’actualitat continua dirigint-la juntament amb les seves filles i al llarg d’aquests anys ens hem dedicat amb tot rigor professional i il·lusió a les transaccions immobiliàries, lloguers i administració de finques de tot tipus. Som especialistes en masies i cases de poble a la província de Girona: a l’Alt i Baix Empordà, el Gironès, el Pla de l’Estany, el Ripollès, la Garrotxa i la Selva i, també, a Barcelona capital.

Abans de la compravenda, assessorem i taxem els immobles.

Està pensant en vendre’s la casa?

Si està pensant en vendre o llogar la seva propietat i aquest tràmit és tant important per a vostè, perquè no ho fa amb uns bons experts immobiliaris?

Disposem d’una gran cartera de clients nacionals i internacionals a la nostra base de dades, així com un ampli desplegament publicitari i presència a les xarxes socials de més repercussió.

El nostre equip està experimentat en localitzar compradors o llogaters, filtrar les visites per evitar-li les molèsties i depurar cada finca abans de la firma de la compravenda, gestionant les situacions més habituals, tals com la conciliació de Registre i Cadastre, Cèdula d’Habitabilitat i Certificació Energètica, expedients amb els Ajuntaments, etc. per facilitar-li tots els tràmits i acompanyar-lo en cada pas del procés.

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa