GIRONÈS, GIRONA, CASA

Tornar enrere

Venda – 850,000€ /

4 dormitoris, 4 banys

Dimensions: 346m2   Parcel·la: 925m2

Carecterístiques

        – Calefacció    – Jardí                

Descripció

GIRONÈS, GIRONA, CASA

Gironès, Girona, Casa

 

Casa de 346 m2 construïts sobre una parcel·la de 925m2. La casa es distribueix en:

 

PLANTA BAIXA, de 183m2 construïts: Sala d’estar, menjador i cuina totalment equipada, tot en un sol espai. Sala de música, habitació de la planxa, rebost, celler i garatge amb espai d’emmagatzematge.

 

PLANTA PRIMERA, de 163m2 construïts: Entrada, 4 dormitoris  (amplia suite amb gran bany amb  dutxa i banyera i terrassa amb vistes a la ciutat, segona suite amb armaris encastats i balco, dormitori doble amb armaris encastats i balco, dormitori doble amb armaris encastats), despatx i bany amb plat de dutxa.

 

EXTERIOR: Gran zona de porxo amb barbacoa, zona de chill-out i ampli jardí posterior.

 

DESTAQUEM: Finca amb dues entrades, una amb accés a la planta baixa i un altre amb accés des de la planta primera. Possibilitat de construir donades les dimensions del jardí, una piscina amplia. Una part del jardí es pot habilitar com a aparcament exterior. Tancament nous, ventiladors de sostre, calefacció. En excel·lent estat de conservació. Lluminosa. Bon veïnatge de tot l’any.

A pocs minuts en cotxe de Girona centre. Vistes llargues a l’entorn.

 

Els metres quadrats exposats a l’anunci són els reflectits a la certificació cadastral i gràfica.

Les dades exposades en publicitat són informatives i facilitades per tercers. Finques GRN Samons no garanteix la seva autenticitat. Els anuncis publicitaris estan subjectes a errors, modificacions de preu i retirada de la comercialització sense avís previ.

Les despeses de la transmissió patrimonial o IVA, notari i registre de la propietat són a càrrec exclusivament de la part compradora. Les despeses de corretatge de l’agent immobiliari són a càrrec de la part venedora.

Les finques comercialitzades es venen sense mobles.

 

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa