BAIX EMPORDÀ, TORROELLA DE MONTGRÍ, CASA

Tornar enrere

Venda – 515,000€ /

3 dormitoris, 2 banys

Dimensions: 490m2   Parcel·la: 281m2

Carecterístiques

        – Calefacció    – Jardí                 – Xemeneia

Descripció

BAIX EMPORDÀ, TORROELLA DE MONTGRÍ, CASA

 

Casa de 490 m2 construïts, distribuïda en PB+2.

 

PLANTA BAIXA, de 198 m2 construïts distribuïts en local comercial de 86 m2 que actualment es troba arrendat amb un contracte de 5 anys; i la resta de m2 destinats als baixos de la casa, distribuïts en entrada allargada i pati amb dos annexes totalment per rehabilitar. Des del pati es pot accedir a la terrassa del primer pis.

 

PLANTA PRIMERA, de 146 m2 construïts: Entrada/ rebedor, sala d’estar-menjador i cuina office independent amb llar de foc, ambdues estances amb sortida a la  terrassa posterior, aquesta de bones dimensions i amb bona orientació solar. Dormitori individual, tres dormitoris dobles amb armaris encastats, servei de cortesia i bany complet amb banyera.

 

PLANTA SEGONA, de 146m2 construïts, zona de golfes amb tres sales diàfanes, una d’elles amb sortida a terrassa.

 

DESTAQUEM: Calefacció de gas. Molt lluminosa. Espais molt amplis. En bon estat de conservació.

Al centre de la població.

 

Les dades exposades en publicitat són informatives i facilitades per tercers. Finques GRN Samons no garanteix la seva autenticitat. Els anuncis publicitaris estan subjectes a errors, modificacions de preu i retirada de la comercialització sense avís previ.

Les despeses de la transmissió patrimonial o IVA, notari i registre de la propietat són a càrrec exclusivament de la part compradora. Les despeses de corretatge de l’agent immobiliari són a càrrec de la part venedora.

Les finques comercialitzades es venen sense mobles.

 

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa