ALT EMPORDÀ, CASTELLÓ D’EMPÚRIES, CASA PALAU s. XVIII

Tornar enrere

Venda – 1,250,000€ / Castelló d'Empúries

7 dormitoris, 4 banys

Dimensions: 727m2   Parcel·la: 368m2

Carecterístiques

        – Calefacció            – Parking         – Xemeneia

Descripció

ALT EMPORDÀ, CASTELLÓ D’EMPÚRIES, CASA PALAU s. XVIII
Alt Empordà, Castelló D’Empúries, Casa

Casa del 1798 a Castelló d’Empúries amb una superfície construïda de 727m2. Es distribueix en sota planta, planta baixa, planta primera i planta segona:

PLANTA BAIXA: de 267m2: Rebedor amb escala d’accés al primer pis; la resta es distribueix en dormitori individual, bany complet amb dutxa, despensa, local de màquines, garatge molt gran i safareig. També accedim a pati interior de 100m2 i, des de aquest, mitjançant escala es connecta amb la terrassa del primer pis.

PLANTA PRIMERA: de 254m2: Distribuïdor, dos dormitoris dobles, bany complet, sala d’estar, cuina office amplia i sortida a terrassa de 50m2 En aquesta primera planta s’accedeix a la part noble i majestuosa de la casa; al menjador i suite i han preciosos murals i sostres amb pintures figuratives de l’època que daten del segle XVIII. Els espais que resten evidencien l’antic passat històric de la casa palau.

PLANTA SEGONA: de 206m2: Amplia sala, construïda la coberta amb cairats de bona fusta col.locats en pendent del 30%. Des de ella hi ha sortida a terrassa de 50m2 que ofereix llum i pas a un despatx, a un dormitori doble, bany complet i a sala amb un traster ample.

PLANTA SUBTERRANI, Celler.

EXTERIOR: Pati de 100m2, amb espai suficient per a fer-hi una piscina. Terrassa a la planta primera de 50m2, molt solejada amb tendals ideal per a menjador d’estiu. Terrassa a la segona planta de 50m2 amb vistes a la població.

DESTAQUEM: Calefacció.

Finca amb moltes possibilitat gracies a les seves dimensions i espais, com a hotel o residencia familiar representativa.

A 5 minuts a peu del centre de la població. Població; amb tots els serveis. A 7 km de la platja de Castelló d’Empúries. A 10 km del Golf Parellada. A 10 km de l’estació de tren de Figueres amb enllaç directe (MD) a Flaçà, Barcelona, Girona (AVE), i França.

Les dades exposades en publicitat són informatives i facilitades per tercers. Finques GRN Samons no garanteix la seva autenticitat. Els anuncis publicitaris estan subjectes a errors, modificacions de preu i retirada de la comercialització sense avís previ.
Les despeses de la transmissió patrimonial o IVA, notari i registre de la propietat són a càrrec exclusivament de la part compradora. Les despeses de corretatge de l’agent immobiliari són a càrrec de la part venedora.
Les finques comercialitzades es venen sense mobles.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa