ALT EMPORDÀ, CASTELLO D’EMPURIES, MASIA

Tornar enrere

Venda – 3,840,000€ / Castelló d'Empúries

15 dormitoris, 10 banys

Dimensions: 2200m2   Parcel·la: 220000m2

Carecterístiques

            – Jardí         – Parking         – Xemeneia

Descripció

ALT EMPORDÀ, CASTELLO D’EMPURIES, MASIA
Alt Empordà, Castelló d’Empúries, Masia.

Important propietat d’estil modernista ubicada a Castelló d’Empúries, a la part sud del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. Bordejada pels rius Muga i Fluvià.
Construïda en diferents fases, l’última finalitzà l’any 1903 realitzada pel reconegut arquitecte modernista Josep Azemar i Pont.

Compte amb un total de 22 hectàrees; 2200 m2 construïts entre paller, corral i el Cortal inicial al costat del seu adossat edifici modernista de base rectangular de tres garites i la seva cridanera torre.

La masia consta de diverses estances d’interès, principalment 5 imponents sales:

SALÓ DE BALL, de 50 m2 amb molta llum i vistes a pati, les parets porten un fris tallat de fusta amb xemeneia amb finíssims detalls, fusta, ceràmica i ferro.

ANTESALA MÚSICA, de 18 m2 que connecta amb l’entrada principal, compta amb una gran finestra i sanefa de fusta amb flors tallades i cadires d´estar.

SALA DE MÚSICA espai senyorial consagrat al descans de 30 m2, xemeneia en què es representen sobre ceràmica algunes de les aus dels Aiguamolls, pisos de fusta i fris floral tallat. Compte un gramòfon, i piano de Paul Izabal de començament segle XX.

ENTRADA principal, rebedor de 25 m2 amb porta amb vitrall modernista amb representació floral de la zona. Rellotge de peu antic i accés a la planta primera a través d’escala amb grans finestrals en vitrall amb detalls modernistes.

CUINA principal de 20m2 amb estufa forjada amb ferro de l’època. Xemeneia, bona llum, disposa també d’una segona cuina situada a la part més antiga.

DORMITORIS, 15 dormitoris dobles, 5 d’ells amb balcó, 9 banys complets i un bany de cortesia.

TERRASSES
2 a la primera planta amb vista al Sud i cap al Nord de 20m2
1 a la segona planta

PATI INTERIOR, que dóna accés als antics corrals.

DESTAQUEM: Finca ideal per ús particular de gran família, o més d’una família, o per a explotació agrícola, establiment hoteler (exclòs Hotel apartament), turisme rural, activitats d’educació a l’oci i restauració.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa