ALT EMPORDÀ, SANT PERE PESCADOR, GRAN CASA DE PEDRA

Tornar enrere

Venda – 1,500,000€ / Sant Pere Pescador

8 dormitoris, 10 banys i piscina

Dimensions: 1075m2   Parcel·la: m2

Carecterístiques

– Aire condicionat        – Calefacció            – Parking     – Piscina    

Descripció

ALT EMPORDÀ, SANT PERE PESCADOR, GRAN CASA DE PEDRA
Alt Empordà, Sant Pere Pescador, Gran Casa de pedra

Al bell mig de Sant Pere Pescador, es troba aquesta propietat de nivell altíssim. La superfície de 1.075 m2 construïts (950m2 útils), el resultat de dues antigues construccions veïnes que, amb el temps, es van annexionar a la casona mare.
El conjunt es desplega en diferents espais totalment coherents entre si.
És evident la inequívoca empremta dels mateixos industrials que van anant intervenint en la construcció de reforma: les diferents façanes amb pedra en pulcra col·locació, marbres i paviments, sostres, les llars de foc; els materials en portes i baranes de fusta noble.
Els amples espais exterior pavimentat amb tova artesanal i jardineres donant pas a la zona d’esbarjo on trobem una grandíssima terrassa pel mobiliari de repòs que envolta la piscina.

Es distribueix en: dues sales, una d’estiu i una d’hivern, una sala de reunions, sala de billar amb finestrals a la zona de piscina, tres cuines (una principal, una a la zona exterior i una altra que forma part d’una estada-menjador), vuit dormitoris, vuit banys, dos serveis de cortesia, celler, despatx, capella, zona de gimnàs amb sauna i dutxes i garatge.

Destaquem: Gran silenci en la zona. Nau garatge per aparcar vint vehicle. L’habitatge disposa de tota classe de serveis. La platja es troba a 13km i 18min. en cotxe.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa