BAIX EMPORDÀ, CORÇÀ, CASA

Tornar enrere

Venda – 290,000€ / Corçà

2 dormitoris, 1 bany

Dimensions: 105m2   Parcel·la: 150m2

Carecterístiques

            – Jardí                

Descripció

BAIX EMPORDÀ, CORÇÀ, CASA
Baix Empordà, Corçà, Casa

Casa tota de planta baixa de 105 m2 en estat original, bon estat de conservació

Es distribueix en: cuina, sala d’estar-menjador amb finestres a pati, dormitori doble amb finestra a pati, dormitori individual amb cel obert, i bany complet. Pati privat d’aproximadament 40 m2 que dona molta llum a la casa.

Destaquem: Població amb tots els serveis, a pocs minuts de l’estació de tren de Flaçà així com a dos minuts de cotxe de la Bisbal d’Empordà i, a pocs quilòmetres de les millors platges de la Costa Brava Centre (Pals, Llafranc, Calella, Begur, Tamariu, etc.) i del golf més prestigiós del Baix Empordà (Gualta).
Gran oferta gastronòmica i d’oci a la província. Població amb molts habitants de primera residència.

Les dades exposades en publicitat són informatives i facilitades per tercers. Finques GRN Samons no garanteix la seva autenticitat. Els anuncis publicitaris estan subjectes a errors, modificacions de preu i retirada de la comercialització sense avís previ.
Les despeses de la transmissió patrimonial o IVA, notari i registre de la propietat són a càrrec exclusivament de la part compradora. Les despeses de corretatge de l’agent immobiliari són a càrrec de la part venedora.
Les finques comercialitzades es venen sense mobles.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa