BAIX EMPORDÀ, CORÇÀ, MASIA

Tornar enrere

Venda – 950,000€ / Corçà

5 dormitoris, 3 banys

Dimensions: 520m2   Parcel·la: 37275m2

Carecterístiques

            – Jardí                 – Xemeneia

Descripció

BAIX EMPORDÀ, CORÇÀ, MASIA,

Baix Empordà, Corçà, Masia

Masia de 520 m2 sobre un terreny de 37.275 m2 emplaçada en un veïnat de Corçà. La finca es troba envoltada de camps de cultiu amb vistes privilegiades sobre tot el seu entorn.

La casa principal es distribueix en de dos nivells, amb un cobert annex de 135 m² i un porxo de 116 m².

Conserva, en part, el seu aspecte original. Actualment es troba tota per restaurar.

La distribució és d’una típica masia catalana, amb les seves corts als baixos, al primer nivell trobem el distribuïdor, la cuina, aquesta de grans dimensions, menjador – sala d’estar i zona de nit amb les habitacions.

A la segona i última planta trobem les golfes diàfanes.

DESTAQUEM: Paratge idíl·lic, en zona tranquil·la però ben comunicada amb tots els serveis pròxims, així com les més prestigioses platges de la Costa Brava Centre i el Golf de Gualta.

A pocs minuts en cotxe de l’estació de Renfe de Flaçà, aquesta amb enllaç directa a Girona (AVE), Barcelona centre i Figueres.

Ubicació geografica amb gran demanda. Possibilitats de habitatge per a familia o negoci hoteler i/o de restauració.

Les dades exposades en publicitat són informatives i facilitades per tercers. Finques GRN Samons no garanteix la seva autenticitat. Els anuncis publicitaris estan subjectes a errors, modificacions de preu i retirada de la comercialització sense avís previ.

 

Les despeses de la transmissió patrimonial o IVA, notari i registre de la propietat són a càrrec exclusivament de la part compradora. Les despeses de corretatge de l’agent immobiliari són a càrrec de la part venedora.

 

Les finques comercialitzades es venen sense mobles.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa