BAIX EMPORDÀ, GARRIGOLES, VERGES I LA TALLADA D’EMPORDÀ, MASIA

Tornar enrere

Venda – 3,500,000€ / La Tallada d'Empordà

3 dormitoris, 1 bany

Dimensions: 692m2   Parcela: 390000m2

Carecterístiques

            – Jardí         – Parking         – Xemeneia

Descripció

BAIX EMPORDÀ, GARRIGOLES, VERGES I LA TALLADA D’EMPORDÀ, MASIA

 

Baix Empordà, Garrigoles, Verges i La Tallada d’Empordà,

 

Finca excepcional al Baix Empordà, amb molt potencial, de 40 ha amb masia de pedra a restaurar de 700 m2. A la distància vistes molt boniques.

 

A tenir en compte: la propietat disposa de dos pous de 40 i 60 m. de profunditat que  poden subministrar uns volums superiors anuals a 100.000 m3 d’aigua mineral per a taula de bona qualitat.

 

Al subsòl dels terrenys del mas hi ha una roca volcànica (basalt) que prové d’una intrusió volcànica que aflora a 1.800 metres de Garrigoles fins la Tallada d’Empordà. A 400 i 900 metres de profunditat hi ha emmagatzemat un aqüífer càrstic  de les cendres, que pot aportar cabdals superiors  als 50 m3 a l’hora d’aigua calenta a una temperatura de 60 ºc. Analitzades l’any 1970 per científics de la facultat de farmàcia de la universitat de Burdeos, es van considerar  com úniques al món per la seva composició.

Finalment, el 20 de juliol del 2011, l’equip de facultatius de n’Enric Viñas Gisbert, facultatiu de mines, diplomat en hidrologia subterrània per la Universitat Politècnica de Catalunya (cihs), va determinar uns aprofitaments d’aigües de boca per envasar, aigües termals per usos terapèutics, vapor per tractaments vaporteerapia i recursos de secció “a” (cantera de basalts).

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa