BAIX EMPORDÀ, GUALTA, TERRENY

Tornar enrere

Low Cost, Venda – 130,000€ / Gualta

Dimensions: 50m2   Parcel·la: 29721m2

Carecterístiques

                           

Descripció

BAIX EMPORDÀ, GUALTA, TERRENY
Baix Empordà, Gualta, Terreny

Terreny rústic amb 3 parcel·les. Bon accés a través d’un camí de terra.

Parcel·la 1: de regadiu de 7.911 m2. Construcció d’una caseta de 50 m2. Pou, aigua de rec, proper a la llum (tot i que s’ha de donar d’alta).

Parcel·la 2: de regadiu de 14.626 m2.

Parcel·la 3: rústic de 7.184 m2.

**ES VEN TOT EL CONJUNT, NO PER SEPARAT**

DESTAQUEM:

A 1 minut en cotxe de Gualta. A 12 minuts de Torroella de Montgrí població amb tots els serveis. A 17 minuts de Pals, Begur, L’Estartit, Palamós, Calella o Llafranc, poblacions amb les millors platges de la Costa Brava. A 11 minuts del golf més prestigiós de la Costa Brava Centre. A 16 minuts de l’estació de tren de Flaçà (RENFE) amb enllaç directe (MD) a Figueres, Barcelona, Girona (AVE), i França. A 19 minuts de l’autovia amb accés directe a l’autopista AP7 (França i Barcelona).

Les dades exposades en publicitat són informatives i facilitades per tercers. Finques GRN Samons no garanteix la seva autenticitat. Els anuncis publicitaris estan subjectes a errors, modificacions de preu i retirada de la comercialització sense avís previ.
Les despeses de la transmissió patrimonial o IVA, notari i registre de la propietat són a càrrec exclusivament de la part compradora. Les despeses de corretatge de l’agent immobiliari són a càrrec de la part venedora.
Les finques comercialitzades es venen sense mobles.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa