BAIX EMPORDÀ, LA BISBAL D’EMPORDÀ, CASA

Tornar enrere

Venda – 285,000€ / La Bisbal d'Empordà

4 dormitoris, 2 banys

Dimensions: 300m2   Parcela: 100m2

Carecterístiques

    – Ascensor    – Calefacció                   

Descripció

BAIX EMPORDÀ, LA BISBAL D’EMPORDÀ;
Casa de pedra al teixit històric de la capital, curosament rehabilitada, sempre reposant els materials que es van emprar en l´any de la seva construcció el 1920. És destacable la minuciositat del restaurador per no danyar els frescos originals dels paraments verticals i sostres. Així com el robust fustam que s´ha emprat en la reconstrucció dels forjats i la fusteria artesanal llaurada de les porticons. Així mateix s´han pogut conservar molts dels paviments hidràulics, i on no ha estat possible recuperar-los s´han reemplaçat per tarima de fusta gruixuda que ofereix una combinació i calidesa de gran confort.
Com estades a destacar estaria indubtablement la cuina i estar amb vitrines modernistes, i els quatre dormitoris que tenen emmarcats plafons i cornises d´estil renaixentista. Hi ha altres estances sense un ús determinat. La superfície aproximada de l’habitatge és de 300m2 i la distribució és la seguent:
PLANTA BAIXA: Ampli rebedor i zona d’accés a les plantes superiors, despatx, sala diàfana amb accés al jardí i lavabo. El jardí té uns 100m2 tancat amb fustes altes hidròfugues, amb un pou i un annex.
A LA PLANTA PRIMERA: distribuidor, gran habitació doble amb armaris, bany complet amb dutxa, cuina oberta al menjador i la sala d’estar amb sortida a Terrassa que també dona accés al jardí.
PLANTA SEGONA: distribuïdor, 2 habitacions dobles amb armaris, bany complet amb dutxa.
PLANTA SOTACOBERTA: distribuïdor amb zona de lectura, accés a 2 terrasses (terrassa de façana de 15m2, terrassa pati 20m2 amb pérgola).
La casa disposa de calefacció central a totes les dependències i una llar. També disposa d´un ascensor muntacàrregues.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa