BAIX EMPORDÀ, TORRENT

Tornar enrere

Venda – 900,000€ / Torrent

3 dormitoris, 1 bany

Dimensions: 169m2   Parcel·la: 18872m2

Carecterístiques

        – Calefacció    – Jardí         – Parking         – Xemeneia

Descripció

Total parcel·les: 18.872 m2
Parcel·la casa: 3.964 m2
Parcel·la terreny: 14.908 m2
169 m2 construïts
145 m2 útils

Propietat radicada a una de les poblacions més demandades del Baix Empordà, es tracta d’una casa de planta baixa de 150 m2 d’estat habitable, amb moltes possibilitats de renovar-la i transforma-la a gust propi, sense haver de fer una despensa econòmica elevada, donat que la construcció és sòlida i de qualitat.

Entrada rebedor passadís que ens distribueix a mà esquerra la cuina office menjador, a la dreta sala menjador amb llar de foc, al final, tres dormitoris dobles i bany amb banyera.

La casa es pot ampliar el seu volum amb un local continu que li segueix. Aquesta es troba situada al centre d’un terreny que l’envolta de 20.000 m2, totalment planer amb vista a la població de Pals, la serralada de Begur, les Gavarres, Llofriu.

Destaquem: Sortida d’aigua per toma dels bombers. Llum i aigua de la xarxa. Arbres fruiters amb més de quaranta anys. Vegetació molt consolidada. Casa i terreny totalment vallat. Terrassa, rentador, llar de foc, pàrquing, calefacció.
Situada a una de les poblacions més demandades del Baix Empordà donada la seva ubicació geografia, per ésser un poble d’interior a pocs minuts de les millors platges de la Costa Brava Centre.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa