BAIX EMPORDÀ, TORROELLA DE MONTGRÍ, CASA DE POBLE DE PEDRA AL CENTRE

Tornar enrere

Venda – 690,000€ / Torroella de Montgrí

7 dormitoris, 2 banys

Dimensions: 414m2   Parcel·la: 69m2

Carecterístiques

                           

Descripció

BAIX EMPORDÀ, TORROELLA DE MONTGRÍ, CASA DE POBLE DE PEDRA AL CENTRE
Baix Empordà, Torroella De Montgrí, Casa de poble de pedra, al centre.

Casa de poble, de pedra a reformar, situada a una de les places del centre de la població, de 414m2 construïts distribuïts en PB+3.

PLANTA BAIXA, de 69m2; entrada, sala d’estar amb molta llum, gran menjador, cuina i bany de cortesia.

PLANTA PRIMERA, de 69m2; sala distribuïdora i dos dormitoris dobles amb balcó.

PLANTA SEGONA, de 160m2; sala distribuïdora i tres dormitoris dobles amb balcó, dues sales més (actualment com a traster) que també podrien ser habitacions i bany complet amb banyera.

PLANTA TERCERA, de 116m2; sala diàfana, petit traster i terrassa d’aproximadament 44 m2 amb vistes al nucli antic de la població.

DESTAQUEM: Conserva tots els elements originals de la finca, terres hidràulics, portes, etc.
Població amb tots els serveis. A 10 minuts de les millors platges de la Costa Brava. A 5 minuts del golf més prestigiós de la Costa Brava Centre. A 20 minuts de l’estació de tren de Flaçà (RENFE) amb enllaç directe (MD) a Figueres, Barcelona, Girona (AVE), i França. A 20 minuts de l’autovia amb accés directe a l’autopista AP7 (França i Barcelona).

Les dades exposades en publicitat són informatives i facilitades per tercers. Finques GRN Samons no garanteix la seva autenticitat. Els anuncis publicitaris estan subjectes a errors, modificacions de preu i retirada de la comercialització sense avís previ.
Les despeses de la transmissió patrimonial o IVA, notari i registre de la propietat són a càrrec exclusivament de la part compradora. Les despeses de corretatge de l’agent immobiliari són a càrrec de la part venedora.
Les finques comercialitzades es venen sense mobles.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa