BAIX EMPORDÀ, VILOPRIU, MASIA

Tornar enrere

Venda – 680,000€ / Vilopriu

7 dormitoris, 2 banys

Dimensions: 749m2   Parcel·la: 895m2

Carecterístiques

            – Jardí         – Parking         – Xemeneia

Descripció

BAIX EMPORDÀ, VILOPRIU, MASIA
Baix Empordà, Vilopriu, Masia

Masia del segle XIV per a reformar, de 749m2 construïts, de PB+2, cadascuna d’elles de 242 m2 construïts, sobre una parcel·la de 895m2.

PLANTA BAIXA: Gran entrada amb corts, que son unes 10 sales.

PLANTA PRIMERA: Amplia sala d’estar-menjador, cuina catalana amb antic forn d’origen, dos dormitoris tipo alcova cadascuna d’elles amb sortida a terrassa amb vistes a la muntanya, dos dormitoris individuals.

PLANTA SEGONA: Zona del servei; dos grans sales d’estar una d’elles amb accés directe a carrer i espai d’aparcament i l’altre amb sortida a terrassa semi-coberta amb porxo i vistes, dos cuines amb llar de foc cadascuna, tres dormitoris dobles una amb eixida, graner.

EXTERIOR: Porxo amb voltes. Zona d’aparcament.

DESTAQUEM: Masia típica catalana d’origen amb voltes catalanes, sostres alts, parets de pedra, terres de tova i portes d’origen.
Molt bona ubicació.
Població pròxima a Torroella de Montgrí.

Les dades exposades en publicitat són informatives i facilitades per tercers. Finques GRN Samons no garanteix la seva autenticitat. Els anuncis publicitaris estan subjectes a errors, modificacions de preu i retirada de la comercialització sense avís previ.
Les despeses de la transmissió patrimonial o IVA, notari i registre de la propietat són a càrrec exclusivament de la part compradora. Les despeses de corretatge de l’agent immobiliari són a càrrec de la part venedora.
Les finques comercialitzades es venen sense mobles.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa