BAIX EMPORDÀ, ZONA PARLAVÀ, CASA

Tornar enrere

Venda – 300,000€ / Parlavà

6 dormitoris, 1 bany

Dimensions: 328m2   Parcel·la: 247m2

Carecterístiques

            – Jardí                

Descripció

BAIX EMPORDÀ, ZONA PARLAVÀ, CASA
Baix Empordà, zona Parlavà, casa

Finca de l’any 1829, d’origen, per reformar completament amb jardí davanter. La construcció s’aixeca sobre una parcel·la de 247m2. Es tracta d’una antiga casa de pedra de 328m2 construïts, distribuïts en planta baixa i planta primera:

Trobem tots els elements interiors típics de les masies catalanes com; terres de toba, sostres de volta catalana, parets de pedra i sostres de gran alçada a la planta superior.

PLANTA BAIXA: Gran entrada distribuïdora a quatre sales, dos a mà dreta i dos a mà esquerra.

PLANTA PRIMERA: Amb el mateix esquelet que la planta baixa, gran sala central distribuidora amb accés a terrassa coberta amb arcades i sol de tarda (orientació Sud), aquesta sala ens condueix a quatre altres habitacions, dues a mà dreta i dues a mà esquerra.

EXTERIOR: Jardí davanter de 67m2.

ANNEXES: Trobem diverses sales a la part dreta de la casa que són annexes però actualment no es comuniquen interiorment amb l’edificació principal.

Projecte ideal per a renovació d’una casa de poble amb caràcter.

DESTAQUEM: Casa amb gran potencial, orientada a sud. Espais amplis. Situació geogràfica molt interessant, barri tranquil que pertany a la població de Parlavà. Bon veïnatge de primera i segona residència. Parlavà és una població amb tots els serveis bàsics coberts (estanc, botiga de queviures i fleca, farmàcia, restaurant, escola, parada de bus, etc.)
A pocs quilòmetres de Torroella de Montgrí i de La Bisbal d’Empordà, així com de les millors platges de la Costa Brava i el prestigiós Golf de Gualta.
Població interessant i molt demandada.

Les dades exposades en publicitat són informatives i facilitades per tercers. Finques GRN Samons no garanteix la seva autenticitat. Els anuncis publicitaris estan subjectes a errors, modificacions de preu i retirada de la comercialització sense avís previ.
Les despeses de la transmissió patrimonial o IVA, notari i registre de la propietat són a càrrec exclusivament de la part compradora. Les despeses de corretatge de l’agent immobiliari són a càrrec de la part venedora.
Les finques comercialitzades es venen sense mobles.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa