CORNELLÀ DEL TERRI, MASIA

Tornar enrere

Venda – 763,150€ /

25 dormitoris, 1 bany

Dimensions: 1500m2   Parcel·la: 28016m2

Carecterístiques

                           

Descripció

Cornellà  Del Terri, Masia

 

Masia del segle XVI, inscrita al registre de masies de Catalunya, de 1.500 m2 útils i amb un terreny de 28.016m2, estructura reformada al 2008, interior per acabar. Consta de PB+3, amb unes 25 estances.

 

PLANTA BAIXA: de 522 m2 construïts. Porxo al costat de l’entrada principal. Entrada distribuïdora a 5 amplies sales, antigues corts (sostres de volta de canya i volta catalana), que es podrien convertir en un total de 9 estances.

 

PLANTA PRIMERA: de 522 m2 construïts. Sala distribuïdora a 7 grans sales, diàfanes. Tres terrasses; una coberta amb vistes al riu, una semi-coberta amb cel obert i un altre descoberta amb vistes llargues als camps.

 

PLANTA SEGONA: de 418 m2 construïts. Sala distribuïdora amb claraboia que proporciona molta llum a tota aquesta planta i la planta primera. 3 grans sales, a destacar la més amplia amb tres grans finestres que fan que entri molta llum i amb dos terrasses, una interior i una exterior. Aquesta planta es podria convertir en 7 estances.

 

TORREONS: amb un total de 80 m2. A través de l’ultima sala amb terrassa semi coberta del primer pis accedim a un altell, 60 m2. Altell que hi accedim a través de la primera sala que trobem a la segona planta, 20 m2.

 

CASA ANNEXA: de 120 m2 construïts, per rehabilitar amb porxo o garatge cobert.

 

EXTERIOR: Terreny agrari de 28.016 m2. Amb possibilitat de construir fins a 150m2 més addicionals dins de la mateixa parcel·la.

 

DESTAQUEM: amb pou i amb possibilitat d’aigua de la xarxa.

 

La reforma es va desenvolupar sota un projecte d’hotel rural. Els usos permesos en aquesta propietat son: habitatge familiar, usos artesanals, activitats professionals vincules amb l’habitatge, turisme rural, activitats d’educació en l’oci i/o activitats de restauració.

 

L’ubicació estratègica de la propietat permet estar rodejada en un entorn de naturalesa i a la vegada gaudir de grans ciutats, atraccions turístiques i totes les platges de la Costa Brava.

A només 5 minuts de Cornellà del Terri, 14 minuts de Banyoles, 19 minuts de Girona ciutat, a pocs minuts de l’autopista AP-7, carretera C-66 i N-II. A menys de 30 minuts de l’aeroport Costa Brava.

 

Les dades exposades en publicitat són informatives i facilitades per tercers. Finques GRN Samons no garanteix la seva autenticitat. Els anuncis publicitaris estan subjectes a errors, modificacions de preu i retirada de la comercialització sense avís previ.

Les despeses de la transmissió patrimonial o IVA, notari i registre de la propietat són a càrrec exclusivament de la part compradora. Les despeses de corretatge de l’agent immobiliari són a càrrec de la part venedora.

Les finques comercialitzades es venen sense mobles.

 

 

 

 

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa