GIRONÈS, BORDILS, CASA DE POBLE

Tornar enrere

Venda – 630,000€ / Bordils

Dimensions: m2   Parcel·la: m2

Carecterístiques

– Aire condicionat        – Calefacció            – Parking        

Descripció

GIRONÈS, BORDILS, CASA DE POBLE
Gironès, Bordils, casa de poble

CASA DE PEDRA DE GRAN QUALITAT ARQUITECTÒNICA DEL S. XVII.

PLANTA BAIXA EXTERIOR: pati d’entrada de 230m2 que mostra la important façana de pedra de l’edifici. Entrant, al costat dret, un porxo per aparcar a sopluig. El pati queda cercat del carrer per una jardinera contínua, interrompuda al mig per porta corredora automatitzada entrada-sortida de vehicles.

PLANTA BAIXA INTERIOR: hall espaiós, a continuació sala d’estar, despatx, menjador de taula per dotze comensals, cuina, dormitori, i una segona sala de grans dimensions, amb diferents espais, un dedicat a música de piano, doncs trobem un de cua i dos de paret. En l’altre espai hi ha un despatx. En la paret a l’esquena a la taula de despatx, de dalt a baix hi ha una importantíssima prestatgeria plena de col·leccions de llibres col·locats minuciosament. La llum natural inunda tota aquesta sala per una gran vidriera de sostre a paviment. Aquesta vidriera està situada a la façana principal de l’edifici.

PLANTA PRIMERA: distribuïdor, que evidencia l’antiguitat de la casa del 1600, data esculpida a la llinda de pedra de quatre portes: una a la sala de cinema i de més són suites. Una suite disposa d’alcova-despatx i una escala que puja a un altell, a la segona planta, on es troba un dormitori amb capacitat per a tres llits.

PLANTA SEGONA: distribuïdor que dona pas a la millor zona de la casa; convertit en gran i elegant espai polivalent per repòs, saló de lectura, taula de jocs, etc. Té un continuat de finestrals que ofereixen vistes exteriors, dormitori, bany i sortida a la terrassa coberta.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa