GIRONÈS, MEDINYÀ, MASIA

Tornar enrere

Venda – 895,000€ / Medinyà

4 dormitoris, 3 banys i piscina

Dimensions: 430m2   Parcel·la: 5148m2

Carecterístiques

– Aire condicionat        – Calefacció    – Jardí         – Parking     – Piscina     – Xemeneia

Descripció

GIRONÈS, MEDINYÀ, MASIA
Gironès, Medinyà, Masia

Conjunt de dues Masies del segle XVIII, sobre una parcel·la de 5.148m2.

MASIA PRINCIPAL, de 430m2 construïts, Reformada a principis dels anys 90. De PB+1. Amb grans finestrals que proporcionen molta llum natural i vistes llargues de l’entorn. Planta baixa, de 220m2 construïts; entrada, sala d’estar amb llar de foc i sortida al porxo, menjador, cuina office amb el forn original conservat, bany, sala polivalent, sala de màquines, bugaderia i garatge. Planta primera, de 162m2 construïts; suite amb despatx, dos dormitoris dobles, dormitori individual amb despatx i bany.

MASIA SECUNDARIA: Semi restaurada. A la planta baixa, gran sala d’oci (convertible en sala d’estar-menjador i cuina oberta), un taller i diferents sales polivalents a reformar. A la planta primera, sala d’estar distribuïdora a la resta de estances que requereixen una reforma integral. Paller annex de PB+1.

EXTERIOR: Porxo d’estiu amb barbacoa. Piscina de 10m x 8m. Ampli jardí.

DESTAQUEM: Llum de la xarxa, aigua de pou propi, calefacció de gasoil, aire condicionat, descalcificador, fosa sèptica.
De fàcil accés. Vistes llargues a tot l’entorn. A 12 minuts de Girona centre, a 15 minuts de l’aeroport de Girona-Costa Brava, ràpid accés a l’autopista AP7 que comunica Barcelona amb Figueres. A 30 minuts de les platges de la Costa Brava. A 30 minuts de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Les dades exposades en publicitat són informatives i facilitades per tercers. Finques GRN Samons no garanteix la seva autenticitat. Els anuncis publicitaris estan subjectes a errors, modificacions de preu i retirada de la comercialització sense avís previ.
Les despeses de la transmissió patrimonial o IVA, notari i registre de la propietat són a càrrec exclusivament de la part compradora. Les despeses de corretatge de l’agent immobiliari són a càrrec de la part venedora.
Les finques comercialitzades es venen sense mobles.

Ubicació

Copyright 2017 © Finques GRN – Política de privadesa